Kurs

YOMA öppen kurshelg december

Öppen kurs för stråk och blås, online och IRL. För elever och pedagoger.

Kursen ges både online och på plats i Vänersborg och välkomnar dig (ca 10–18 år) som spelar stråk- eller blåsinstrument eller piano och har spelat något/några år. Du väljer själv om du vill delta för en lektion eller en hel dag eller två. Instrumentalpedagoger är välkomna att följa sina egna elever eller att auskultera på kursen för egen del.

Kursen genomförs parallellt med kurser inom Öppna Programmet och Talangprogrammet. Om du deltar på plats kommer du att få spela tillsammans med dessa kursdeltagare med en stämma som passar dig i svårighetsgrad. Du kan även få coachning av någon av de äldre talangerna och besöka deras lektioner samt deras konserter.

Vi har stor erfarenhet av online-undervisning och hjälper dig med tekniken om du vill delta online. Om du deltar på nätet kan du utöver dina egna lektioner delta i grupplektioner, uppleva andras lektioner och konserten på söndagen mm.

Alla YOMA-kurser är avgiftsfria. Om du spelar oboe, fagott, valthorn, viola eller kontrabas och deltar på plats i Vänersborg betalar vi till och med resan plus helpension för en dag.

Info och anmälan

Om du vill delta på plats kan vi erbjuda övernattning och frukost för 360 kr/natt i flerbäddsrum eller 460 kr enkelrum. I regel förläggs alla deltagare, utom vuxna, i flerbäddsrum. Vi erbjuder även lunch och middag för 95 kr/måltid. Om du önskar att delta på plats skickar vi en länk för bokning och betalning av måltider och övernattningar.

Var god och gör din anmälan så snart som möjligt, dock senast 7 november (både för IRL- och online-deltagare). Din antagning är giltig först när du har skickat noter för dina enskilda lektioner som en bifogad pdf-fil (ingen länk) i ett e-mail till yoma@yomacenter.se.

Elever anmäler sig här.

Pedagoger anmäler sig här.

Lärare på kursen, på plats och online

  • Listan kommer snart
  • Datum
    02-03 december 2023
  • Ort
    Vänersborg och online